Eet- en speelplaats kinderkliniek

Al jaren zaten ze buiten, op stenen of de rand van de corridor. Vrouwen met hun kinderen die in de kinderkliniek in Sumve Hospital behandeld werden.
Voor de komst van de co-assistenten Meike en Nicole kwam van hen de vraag of ze een project in het ziekenhuis konden doen tijdens hun aanwezigheid in Sumve. Dit betekende er maar 3 maanden de tijd was om iets te realiseren. Met Meike en Nicole is overlegd en besloten dat het de eet-/speelplaats bij de kinderkliniek zou worden.
Vlak voor ze kwamen is er wel begonnen met het maken van de fundering maar tijdens hun verblijf in Sumve kon het hele gebouw gerealiseerd worden. Het is een prachtig gebouw geworden en de vrouwen met de kinderen verblijven er graag om te eten maar ook om te spelen. Het gebouw heeft, zoals op de foto's te zien is, wel een Hollands tintje gekregen (kleuren).
Na de drie maanden was het gebouw bijna klaar, de officiële opening kwam voor Meike en Nicole te laat, ze waren al weer terug in Nederland.
In september 2009 begonnen we met bouwen en begin december 2009 was het project afgerond. De officiële opening vond plaats op 23 december 2009 door dr. Elias Munda, de directeur van het ziekenhuis.

eetplaats-1eetplaats-2

eetplaats-3eetplaats-4

eetplaats-5